Dolgozói szállások a Jobtaintől

A munkaerő kölcsönzésben Magyarországon vezető szerepet betöltő Jobtain Kft. szakadatlanul keresi és köti össze a dolgozni vágyókat a munkaerőhiánnyal küzdő cégekkel. A náluk alap követelményként érvényesülő empatikus és türelmes hozzáállás jelentősen hozzájárul szakmai sikereikhez. Honlapjukon és irodáikon keresztül minden tapasztalat vagy szakképesítés nélküli munkakereső is találhat remek lehetőségeket.

Számtalan folyton frissülő, jellemzően lakott területen kívül eső gyári pozíciót is kínálnak. Ezek a végzettség nélkül is azonnal betölthető, jól fizető állások sok embert vonzanak. Nem ritka, hogy valaki a lakóhelyétől 100 vagy még több kilométer távolságból jelentkezik. Az állás betöltése ekkor sem lehetetlen.

A Jobtain számos turisztikai partnere révén részt vesz az elszállásolás megoldásában is. Folyton bővülő, hosszú távra szerződött üzletfeleik kisebb férőhelyes, apartman jellegű pihenőhelyeket biztosítanak, amelyek mellőzik a mindenfajta, régről beidegződött munkásszállás jelleget. A kényelmes, higiénikus dolgozói szállások teljes körűen megfelelnek a modern elvárásoknak.