Jó állást keresel? Itt végzettség nélkül is biztos lehetsz a sikerben!

Régebben talán még megállta a helyét az a közvélekedés, miszerint jó végzettség nélkül aligha lehet biztos megélhetést nyújtó, stabil munkahelyet találni. Az utóbbi évtizedek munkaerőpiaci átrendeződései azonban nagyban fordítottak ezen a megállapításon. A diplomás munkavállalók tömeges megjelenése mellett ugyanis évről évre egyre kevesebb a kétkezi munkát vállalók száma. Ezért a foglalkoztatók jelentős része komoly munkaerőhiánnyal szembesül.

A tendenciát a Jobtain Kft. idejében felismerte. A magyar munkaerőkölcsönzés- és közvetítés egyik kiemelkedő szereplője immár majdnem 20 éve segíti a dolgozni vágyók és a munkaerőhiánnyal küzdő cégek egymásra találását. A kékgalléros munkavállalókra szakosodott vállalat élen jár a hatékony toborzás és a teljeskörű HR szolgáltatások terén.

Aktuális ajánlataik között számtalan végzettség nélküli munka vagy betanított fizikai pozíció található, melyekről személyesen több, mint 10 magyarországi irodájuk bármelyikében, avagy elektronikus ügyfélszolgálatukon kaphatsz részletes tájékoztatást.