A városi életvitellel járó stressz megoldása

Nagyon szerencsés az, akinek az életében nincs semmiféle feszültség, gond vagy probléma. A külső környezeti tényezők okozta terhek, és a belső lelki vívódások sajnos hozzátartoznak a mindennapokhoz és formálják a személyiséget.

Eljöhet azonban az a pont, amikor egyedül, vagy a hozzánk legközelebb állók segítségével sem tudjuk megoldani a problémáinkat. Ráadásul mondhatni köztudott, hogy a fővárosban és nagyvárosokban élő emberek nagyobb stressznek vannak kitéve a világ minden táján, a felfokozott életvitel következtében. 

Ennek nem kell így lennie. Bajnai Nóra, 2. kerületi pszichológus a fővárosiaknak nyújt segítséget. Diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kognitív, – és Fejlődéslélektan mesterképzési programján szerezte, majd később szakpszichológus és sportszakpszichológusi képzést végzett. Gyakorlatokkal rendelkezik a gyermekvédelem és klinikai pszichológia területén, emellett többek között kapcsolati, pályaorientációs, életvezetési vagy konfliktuskezelési tanácsadásokat is tart.