Honnan tudhatjuk, hogy megbízható üzleti partnerrel állunk szemben?

Az üzleti élet egyik legfontosabb „tőkéje” a bizalom, hiszen enélkül nem lehet tartósan üzleti kapcsolatot fenntartani. Sok ezer gazdasági szereplő közül azonban hogyan lehet megszűrni, hogy kik azok akik megbízhatóak? Vajon létezik-e olyan minősítési rendszer, amely megszűri a gazdasági élet szereplőit és megmutatja, hogy melyek azok a vállalkozások, amelyekkel érdemes üzleti kapcsolatba kerülni.

A Learning Innovation több, mint 20 éve van jelen a hazai üzleti életben. Főleg humán területen tevékenykedik, mint például a felnőttképzés, üzleti tanácsadás, szervezetfejlesztés és vezetőképzés. A szervezet sokoldalú tevékenysége mellett a másik erőssége, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a megfelelő szakmai színvonalra is.

Ezt bizonyítják az ISO minősítések valamint az IFKA, az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódjának elismerése is, ugyanis a Learning Innovation IFKA minősített szakértő. Az IFKA a hazai üzleti élet kiemelkedő szereplőit minősíti, ami a megbízható szakmai színvonal garanciája.