Könyves utazás a legérdekesebb magyar kastélyokba és várakba

Kocsis Noémi székesfehérvári születésű író, újságíró, tévé- és rádiószerkesztő. A Fejér Megyei Hírlapban majd 10000 cikke és riportja jelent meg, ezután 2013-ban kiadta első regényét, A dajka címmel. Pályája során eddig olyan változatos témákkal foglalkozott, mint a környezetvédelem, gyereknevelés, nőpolitika, életmód

A Scolar Kiadónál eddig két bakancslistás könyve jelent meg. 2020-ban 777 lenyűgöző hazai úticélt gyűjtött csokorba, 2022-ben 333 magyar kastélyba, várba és kúriába kalauzolja az olvasót. Igazi csemegék ezek a kötetek az utazni szerető közönségnek. A kiadványok gyönyörű fényképekkel illusztrálják a helyszíneket azzal a nem titkolt céllal, hogy mindenki kedvet kapjon a meglátogatásukra. 

A helyek a hagyományos régiós kategorizálás helyett élmény alapon vannak listázva: hol, milyen kaland várja az oda látogatót. Melyik kastélynál van márványból az istálló? Hova járt Liszt Ferenc szívesen pihenni? Hol lakott az első magyar tenisz-világbajnoknő? A legújabb kötetből minden furcsa, titkos történetre fény derül.