Megbízható képző intézmény, amely minősítéssel is rendelkezik

A Learning Innovation engedélyezett képzések széles skáláját kínálja a hallgatóknak. Számos felnőttképzés közül is lehet választani, amelyek munka mellett végezhetőek és használható, piacképes tudást adnak. 

A vállalkozás egyike azoknak a képző intézményeknek, amelyek rendelkeznek az IFKA minősítésével is. Az IFKA 2013 óta az Iparfejlesztési Közalapítvány jogutódja. Tevékenységeinek része, hogy különféle előre megadott szempontok alapján rangsorolja a vállalkozásokat, mint például a piaci múlt, a transzparencia, a naprakészség, a megbízhatóság vagy a cégben dolgozó tapasztalt szakértők alapján. Ezek mind olyan kritériumok, amelyeket szeretne előre ismerni egy cég, mielőtt új partnerrel szerződik. Hiszen az üzleti életben nagy előny, ha előre tudjuk, ki ül a tárgyalóasztal másik végében, és éppen ezt a transzparenciát segíti elő az IFKA minősítési rendszere.

A Learning Innovation IFKA általi szakértői értékelése 60 pont, ami jónak tekinthető, és azt üzeni a cég leendő partnereinek, hogy érdemes velük együttműködni.