Melyek most a legnépszerűbb felnőttképzések?

Felnőttképzések terén rendkívül bőséges a hazai képzési kínálat. Számos felnőttképző cég kínál képzéseket, amelyek közül a legnépszerűbbek a hiányszakmák. IT képzésekre például jelentős a kereslet, ami nem is csoda, hiszen ebben a szektorban jól lehet keresni, és folyamatosan szükség van a képzett munkaerőre. Nem csoda, hogy ezen a területen az egyik legjelentősebb a munkaerőhiány, amelyet a folyamatosan zajló felnőttképzések igyekeznek enyhíteni.

A felnőttképzések akkor is segíthetnek, ha valaki olyan képesítéssel rendelkezik, amelyekre ma már nincs túl nagy kereslet. Az átképzés lehetőséget ad arra, hogy új karriert építsünk egy olyan területen, amelyre sokkal nagyobb a piaci igény. A képzések nagyrészt munka mellett is végezhetőek és versenyképes szakmát kínálnak a tanulóknak.

Hazánkban a Felnőttképző Szövetség (FVSZ) az egyik legrégebben működő szervezet, amely összefogja a felnőttképző vállalkozások legjavát. Ha képzések iránt érdeklődünk, érdemes az FVSZ tagjai közül kiválasztani a számunkra ideális felnőttképző intézményt.