Kvazar.cloud marketing szolgáltatásai

Profi marketing és értékesítési támogatás informatikai szakembereknek

Informatikai szakemberek számára nagy segítséget jelent a profi támogatás a marketing és az értékesítés területén. Az informatikai feladatok mellett sokszor nehéz profin menedzselni a marketing tevékenységeket is, legyen szó akár egy online kampány elindításáról és figyelemmel követéséről, weboldal fejlesztésről vagy bármilyen egyéb marketinggel kapcsolatos feladatokról.

A Kvazar.cloud partnereinek visszajelzései is igazolják, hogy az egyik legnagyobb érték számukra a Kvazar.cloud által kínált marketing támogatás. Partnereink elsősorban informatikai szakemberek, így figyelmük erre a területre irányul elsősorban. A Kvazar.cloud marketing szolgáltatásai keretében marketing csomagok, online kampánytervek, egyedi webes fejlesztések, marketing tréningek érhetők el, így levéve a marketinggel kapcsolatos feladatok, teendők terhét a csapat válláról, akik így teljes figyelmüket az üzletmenetre irányíthatják.

Alkalmazások és infrastruktúra esetében, különös tekintettel a Microsoft 365 megoldásokra és a Microsoft Azure-ra, a Kvazar.cloud csapata pre-sales támogatási lehetőségek meghatározásában is segít, akár külsős mérnöki támogatás bevonásával is.