SAP üzleti menedzsment szoftver

A vállalkozásokat könnyedén fel lehet készíteni a kihívások kezelésére

Az SAP kkv megoldásai segítséget nyújtanak a vállalatoknak agilitásuk fenntartásában és az előrelépésben. Készítse fel vállalkozását a mai kihívások kezelésére, közben pedig teremtsen alapot a jövőbeli lehetőségek megragadásához.

Az SAP üzleti menedzsment szoftver azért lehet szükséges, mert a cégeknek számos kihívással kell szembenézniük – a pénzforgalom, az ellátási lánc és a vállalat működésének kezelésétől kezdve a távmunkáig és a munkavállalók elkötelezettségének gondozásáig, mindezt változó piaci feltételek és ügyféligények mellett. Az SAP-nál több mint 250 000 kis- és középvállalkozásnak (kkv) segítenek hosszú évek óta abban, hogy célkitűzéseiket minél előbb és minél hatékonyabban elérjék.

Az SAP partnerei megtudhatják, hogy 19 különböző országból 2000 kis- és középvállalkozás vezetője mit nevezett meg a 10 legfontosabb üzleti célkitűzésként. Tippeket kaphatnak, hogy más növekvő vállalatok hogyan érték el céljaikat, és tudja meg, hogyan teszi lehetővé az SAP a vállalkozások számára, hogy a változások motorjai legyenek és fejlődjenek – legyen szó néhány vagy néhány száz munkavállalóról.