Vállalatirányítás a felhőből: ma már ez is lehetséges

Minél nagyobb egy vállalat, annál komplexebb a működése, ezért szükség van olyan üzleti alkalmazásokra, amelyekkel a cég vezetése átláthatóvá és hatékonyabbá tehető.

A Microsoft Dynamics 365 felhőalapú üzleti alkalmazások platformja, amely tartalmazza az ügyfélkapcsolat-menedzsment (CRM) és a vállalati irányítási rendszer (ERP) összetevőit is. 

Az alkalmazás lefedi az összes üzleti funkciót, így például az értékesítés, a marketing, vagy az adminisztráció területén is bevethető. További előny, hogy integrálódik a Microsoft 365 (korábbi nevén Office 365) megoldáshoz, valamint támogatja a Power Platformot is. 

Az üzlet működését azáltal teszi átláthatóvá, hogy egyetlen központi felületen egyesíti az üzleti műveleteket, ráadásul felhőalapú technológiával. 

Az átláthatóság és a hatékonyság javulásával magasabb ügyfél elégedettség, erősebb ügyfél kapcsolat érhető el, amely hozzájárul ahhoz is, hogy a vállalkozás képes legyen magasabb bevételt termelni. A vállalatirányítás a felhőből Dynamics 365 segítségével ma már bármelyik cégvezető számára elérhető.