Versenyképes fizetés előképzettség nélkül

Ahány ember, annyi sors. Az életben való boldoguláshoz pedig nem feltétlenül szükséges magas iskolai végzettség. Számtalan olyan munka létezik, amelyhez nem kell előképzettség, a fizetés mégis vetekszik a diplomás bérekkel.

A Jobtain hazai munkaerő-kölcsönző vállalat 2001-es indulása óta segíti többek között a szakmával nem rendelkezők munkához jutását is. A Magyarországon tevékenykedő nagyvállalatok országszerte állandóan több tucatnyi betanított munkalehetőséget kínálnak. A Jobtain pedig sikeresen köti össze a munkaerőhiánnyal küszködő cégeket a dolgozni akarókkal. A céltudatos álláskeresőknek a távolság sem lehet akadály, hiszen számos betanított munka szállással együtt kerül meghirdetésre, avagy a Jobtain gondoskodik a megfelelő pihenőhely megtalálásáról.

Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a jelentkezés a lehető legegyszerűbb legyen. Ez önéletrajz nélkül is lehetséges, a hirdetések mellett lévő adatlapon csupán pár percet vesz igénybe. Segítőkész kollégáik a lehető leghamarabb felveszik a pályázóval a kapcsolatot.