Merre induljunk gyerekekkel, ha belföldön maradnánk?

Gyerekekkel nem mindig egyszerű ideális úticélt választani, hiszen nem mindenhol adottak a feltételek, hogy gyerekek és felnőttek egyaránt jól érezzék magukat. Ahhoz, hogy minden családtag megtalálja a szórakozási, kikapcsolódási lehetőségeket, olyan helyre érdemes menni, ahol minden korosztály számára kínálkoznak élmények.

A pogányi élménypark különlegessége a 23 hektáros területe, amely az ország egyik legnagyobb ilyen attrakciójává teszi a parkot. Olyan különleges helyszín, amit érdemes az ország bármely pontjáról vagy akár külföldről is felkeresni. Így Pogány település turizmusa is fellendülhet, miközben néhány helyi lakónak munkalehetőséget is biztosítanak. Egész biztosan sokat fog profitálni a település a beruházással, amely országos szinten is egyedülálló.

Azok számára, akik eddig még nem jártak Pogányban, itt egy remek érv, amiért érdemes felkeresni ezt a Pécs melletti települést. Nem is beszélve arról, hogy útba ejthető a baranyai megyeszékhely, ahol nagyon sok kulturális látnivalót is találunk.