Új képzési kínálat az IT világról

A felnőttképzés egyik legnépszerűbb területe napjainkban a számítástechnikához kapcsolódó ismeretek bővítése. Szinte minden munkakörben szükséges most már, hogy legalább alapszinten tudja valaki használni az irodai alkalmazásokat, ismerje az adatbiztonság alapjait, vagy adatokat tudjon elemezni, kezelni. Ilyen témakörökben elérhetőek a képzési piacon neves szolgáltatók, akikkel együttműködve az alkalmazottak készségeit nagyban fejleszthetik a szervezetek.

Legyen szó akár mikro-, kis- és középvállalkozásokról, vagy éppen civil szféra szervezeteiről, mindenhol releváns téma az IT képzések területe.

A Learning Innovation Kft. már több mint 20 éve tevékenykedik a felnőttképzési területen, ügyfelei minden szférából megtalálhatóak, így az önkormányzati és állami szervezeteknél is. Az IT képzések területén új képzési kínálattal 10-90 órás tanfolyamokat tartanak az adott témakörtől függően, ami lehet szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentációkészítés, adatbiztonság, social media kezelése stb. Haladó kurzusaikon az adatbányászatról, big data elemzésekről és az IT biztonságról is tanulhatnak az ügyfelek.